U svijetu šou biznisa u današnje vrijeme imamo jako tužnih priča, a o nekima se skoro nikako i ne priča, dok su neke više puta prežvakane tako da ih niko više i ne može slušati po hiljaditi put. Svi se sjećamo Nirvane i velikog Kurt Cobaina, koji je od pritiska medija i diskografske kuže koja ih je bukvalno pritiskala svaki dan, učinio stračno samoubistvo 1993 godine. 

On nije jedini takav slučaj. Junak filma “Sam u kući”, Mekalej kalkin se nakon tog filma potpuno izgubio u filmskoj industriji, da bi jako rano krenuo sa raznim drogama, a danas sa 32 godine izgleda poput hodajućeg leša. Mi danas ipak govorimo o kraljici rokenrol muzike, Tini Turner, a za nju znaju apsolutno svi. 

Žena koja je kako je starija, izgleda sve bolje i bolje, a neki zli jezici će pomisliti da su u pitanju plastične operacije. Međutim, nije ih imala toliko puno, tako da svoj dobar izgled može da zahvali prvenstveno dobroj genetici, a njen privatni život je pravi pakao. Njen prvi muž Ike Turner, koji joj je bio i menadžer ju je fizički zlostavljao cijeli tok njihovoga braka. nikada ga nije htjela prijaviti policiji, te je konstantno trpila njegovo maltretiranje. 

Ona je sada napunila 81 godinu, i snimila je dokumentarac za HBO, u kojem govori o svim patnjama u svome životu, te je ovu priliku iskoristila da se definitivno oprosti od svjetla pozornice. Da li će vam faliti velika Tina Turner?