Sljedeći članak će da bude posvećen ženama koje su uvijek imale neke jako diskutabilne odnose sa svojim svekrvama. Od vjeki vjekova, ove dvije grupe žena se u 99% situacija nisu nikada bog zna koliko slagale. Uvijek je vladala borba između njih, a to samo zbog sina, jedna misli da je previše mek, jer ga je majka razmazila. Dok majka sa druge strane ipak misli da ženina kuhinja nije bog zna šta ukusna. 

Ne brine se dovoljno o njemu, da li je gladan ili žedan, da li mu je hladno i sve ostale sitnice koje majku čini majkom. Zato je uvijek bolja opcija živjeti i kao podstanar, a ne sa svekrvom ili punicom. Ni muškarci nemaju bog zna koliko dobar odnos sa svojim punicama, jer nijednoj neće biti dovoljno dobar zet za njenu ćerku. 

Zato vam mi danas donosimo jednu priču o snaji i svekrvi koje su imale jako dobar odnos, i bile su pravi izuzetak u cijeloj ovoj priči. Jedan dan je svekrva krenula u šetnju, i rekla je snaji koja je ostala sa djetetom u kući, da ako joj stigne kakav paket, da je odmah zovne na mobitel, i da slučajno ne otvara paket dok ona ne stigne kući. 

Ona nije izdržala, paket je stigao, i morala ga je otpakovati. Kada je fras nije strefio, unutra je bilo seksi crveno rublje. Pa zar žena od 65 godina će ovo obući na sebe? Očigledno se zaljubila, i želi da impresionira svoga muškarca…