Što se tiče glumice Vesne Pećanac, ona se već godinama nalazi u teškoj materijalnoj situaciji i preko društvenih mreža su se zapravo pojavile neke njene slike iz kuhinje Verskog dobrotvornog starateljstva u Beogradu.

Upravo to je i razlog zbog čega je jedna novinarska ekipa otišla u prostorije narodne kuhinju koju ova glumica zna posjetiti, dok je jedan čovjek koji tu redovno ide otkrio kako je Vesna tu bila mjesec dana i da je ona jedna tiha i povučena osoba.

Ta narodna kuhinja koja se nalazi u centru Beograda nije radila i nismo naišli na neke ljude, a mi smo bili neupućeni ali su vrata bila zaključana. Tada se Vesna nije pojavilaali je ipak jedan od stalih korisnika te kuhinje koji se zove Milan Arsenović otkrio kako je nju viđao.

Milan uopšte nije znao da je Vesna glumica i on je nju prepoznao kada smo njemu pokazali njenu sliku. “Ja jesam nju vidio i ona je dolazila na štakama uvijek bi bila sama, te se vidi da je tiha i povučena osoba. Ja nisam ni zna da je ona glumica, a ovdje ima svakakvih ljudi”, rekao je Milan, pa se sjetio još jedne stvari.

“Kada bude lijepo vrijeme, ona često zna sjediti na ovim klupicama koje se nalaze blizu Skadarlije. Vesna se oko toga nije oglasila, ali je ona godinama govorila da su ona i njen suprug koji je preminuo imali finansijske poteškoće. U septembru 2021. godine je sin od glumice objavio jedan status kako je njegova majka imala saobraćajku, te da je otkriveno da je ona pozitivna na koronu, a ostatak teksta o ovome možete pročitati OVDJE.