Poznata pjevačica Biljana Sečivanović je u zadnje vrijeme u žiži javnosti, posebno zbog toga što se udala drugi put poslije dugo vremena i to u pola pandemije korona virusa.

Kako je i sama kazala, više nije mogla da čeka, a vjenčanje je održano samo u krugu najbliže porodice. Sada je Biljana Sečivanović ispričala je koliko joj je bilo teško prije nego što je postala poznata, kao i da je, osim pjevanja, morala da se bavi i još jednim poslom pored poslom.

Pjevačica se prije same popularnosti u pjevanju bavila radom u kozmetičkom salonu.

– Radila sam nokte mušterijama u salonu ljepote. To je bilo dobro za mene, zbog toga što sam dodatno zarađivala i mogla sam da priuštim svom djetetu sve što treba. Moj primarni posao je, naravno, bila muzika, dugo sam radila sa jednim bendom, a ovo mi je bila dodatna zarada – kazala je Biljana u jednoj emisiji.

Ovo je veliki broj ljudi iznenadilo, jer nekako to nisu očekivali od nje, al su bez obzira na to bili ponosni na nju, zbog toga što se većina zvijezda stidi reći šta su to radile prije nego što su postale zvijezde. Danas se to sve isplatilo, a i ona i njen sin su na sigurnom.

Da podsjetimo još jednom, pjevačica i njen izabranik Aleksandar vjerili su se prije dvije godine u Dubaiju, nakon čega su otpočeli zajednički život u prelijepoj kući u Vinči. Pjevačica i njen novopečeni suprug sada žive sa djecom iz svojih prethodnih emotivnih veza, njegovom kćerkom Nikolinom i njenim sinom Matejom, a 2020. godine su se i vjenčali.