U nastavku dnašnjeg članak dotaći ćemo se naše javne scene , koja je po svemu itekako zanimljiva za komentarisanje . Jedan od svakako najpoznattijih glumaca jeste Aleksandar Berček , a koji je kako u bivšoj državi , tako i sada ostavrio veliki broj uloga po kojima će ostati upamćen. Svakako je njegova karijera neosporna , pa bi trebalo jako dugo vremena da se nabroe sve njegove uloge koje je ostvario.

Naime , danas ćemo da pomenemo samo neke od njih , a jedna od jih jeste i serija Otpisani , a gde je glumio jednu od glavnih uloga , te je također upamćen i po ulozi u filmu Ko to tamo peva. Dakle , Aleksandar je rođen 1950godine , u opštini Irig , a nedavno je se preselio iz glavnog grada u podnožje Fruške gore. Neko je ko voli prirodu , te se po malo bavi i ekologijom. Inače , za njega je se dosta pričalo kako je bahat , te da je sa njim jako teško komunicirat , dok on za sebe ne misli tako ,te ističe da je u svakom trenutku spreman da pomogne svojim kolegama , a koji su sa svojim ostvarenjima tek počeli. Kada je reč o njegovom privatnom životu , on je se ženio dva put , te ima četvero dece. Sa prvom suprugom Svetlanom ima ćerku Milicu i sina Nikolu , dok sa drugom suprugom Anom ima sina i ćerku , a koji se zovu Mina i Miloš.

On je se oduvek trudio da svoj privatni život drži dalje od očiju ajvnosti , te je se u medijima čak jedno vreme pisalo kakko nije u dobrim odnosima sa ćerkom Minom , a sve od kada je odlučila da se uda za repera Đorđa Miljenovića, a od kojeg je se jako brzo razvela. Ono što se malo zna jeste da je njegov sin Nikola također poznat u umetničkom svetu , a po svoojim muzičkim angažmanima.