Zadruga je svakako najgledaniji rijaliti program u cijeloj regiji u posljednjih 15 godina. Željko Mitrović je svakako napravio jako dobar posao sa ovim projektom, koji mu je do sada donio jako veliko bogatstvo na njegov račun. Mnogo je osoba u posljednje 2 decenije prošlo kroz ovaj rijaliti, a mora se priznati da tu svoju priliku traže nekada velike zvijezde kojima je karijera itekako pala u posljednje vrijeme. 

Pored njih tu imamo svaki put najmanje 3 djevojke jako sumnjivog morala, koje su poznatije pod nadimcima “starlete”, i koje su postale idoli mlađim naraštajima na cijelom Balkanu, Nije samo slučaj na Balkanu da su rijaliti programi zaludili publiku, tak oje i u cijelom svijetu, jer obične ljude jednostavno interusuju tuđi životi. 

U ovoj Zadrugi 4, svakako da je najveće ime koje se pojavilo jeste ono od Kristijana Golubovića, koji je za rekordnu sumu od 350.000 eura došao u Zadrugu,i na taj način pokazao da je svakako broj 1 za pobjedu u ovoj sezoni. Ljudi ga jednostavno obožavaju da gledaju, tako da je Željko Mitrović definitivno ulovio zlatnu koku, koju svakako neće ispustiti do samog kraja ovog rijaliti programa. 

Tako se sinoć desila jedna jako neobična situacija, koja pokazuje da se i u ovom rijalitiju svašta dešava “iza kulisa”. Tako je sinoć Kristijan zaboravio da ima bubicu pa je rekao MIljani Kulić, da ga je policija u lisicama izvela iz studija i odvela na ispitivanje. Rekao je da su u pitanju neki prekršaji iz prošlosti.