Jedna gospođa koja je htjela ostati anonimna i dolazi iz Loznice, te ima pedeset godina je rekla kako je ona bila spremačica u kući od poznatog srpskog voditelja. Ipak, ona nije htjela da otkrije njegov indentitet, dok je rekla kako je imala dosta prilike da ona dobro upozna toga čovjeka kojeg bez problema čitava Srbija prepozna.

Ona je tako rekla da zarađuje dosta više nego srpski prosjek, te da bude stalno u društvu sa poznatim ličnostima sa estrade i iz svijeta politike, te svijeta glume, a kod njega se zaposlila preko preporuke firme gdje je ona radila ranije, pa je kod njega dolazila tri puta kako bi mu spremala i čistila stan, te prala veš i peglala.

“Mi nismo nikada nešto puno razgovarali i on bi mene sačekao da ja dođem na posao pa bi mi dao neka kratka uputstva i otišao bi iz stana, a dosta je radio i nekada je znao skroz kasno doći kući. Njegov je stan uvijek izgledao moderno, a on se razveo, te je živio sam, dok je njegovo dijete povremeno dolazilo kod njega. Nekoliko puta sam imala priliku da ja vidim da on nije ostao nikako u dobrim odnosima sa bivšom suprugom”, izjavila je ova žena.

“Često se znao hvaliti drugim ljudima na svojim poslovnim uspjesima i druženjem sa nekim poznatim ličnostima, a tek kasnije kada smo mi malo bili u boljim odnosima sam ja vidjela da je on samo prosječan čovjek koji je nesiguran u sebe”, dodala je ova žena.