U današnje vrijeme nas jednostavno ništa više ne smije iznenaditi, a kada vidimo samo naslove po nekim veb portalima, jednostavno nam dođe da zaplačemo od toga na šta su ljudi spremni sve da urade. Mi smo u protekloj godini imali jako puno naslova koji su bili itekako čiitani, i to baš iz razloga jer su neke osobe spremne da urade sve i svašta, neki zarad pažnje, dok imamo i onih koji su toliko očajni da naprave neke jako sulude poteze. 

Mi vam tako danas opet donosimo jedan super zanimljivi naslov, koji je definitivno digao cijelu regiju na noge, a tiče se švalersanja, koje je postalo i više nego popularno u posljednje vrijeme. Kako je krenula pandemija korona virusa, bračni parovi su bili prinuđeni puno vremena provoditi zajedno, a oni koji su “hvatali krivine” ranije, sada to više nisu u mogućnosti. 

Nije više bilo opcija za prekovremenim radom, odlascima u šoping sa prijateljicom ili sestrom, a u stvari on ili ona su bili sa ljubavnicima. Danas jedan slučaj koji se desio u Kragujevcu, a u kojem je uključena medicinska sestra koja je rodom iz Sarajeva iz Bosne i Hercegovine. Dok joj je muž bio na poslu, ona je pozvala svoga ljubavnika da dođe na kafu, a onda mu je u lice sasula sve one poruke koje je dobila, jer je imala info da ju je varao. 

Svađa se toliko razbuktala, da je ona pozvala svoga drugog ljubavnika, koji je bio slijepo zaljubljen u nju, i da se onda njih dvojica fizički razračunaju. Međutim, on nije odgovarao na poruke, a onda je nazvala supruga i rekla da je u kući lopov, kada je stigao, muž je bio prebijen kao mačka.