U posljednjih 20 godina, jako popularna stvar u svijetu šou biznisa postali su privatni intimni snimci koji su služili da im se bar malo oživi cijela karijera. Ako se sjećate sve je krenulo 2008 godine, kada je Severina bila prva poznata osoba koja je izbacila tako nešto. Taj snimak koji su pregledali milioni ljudi poslužilo joj je da joj karijera krene ludački prema naprijed. 

Kada se sve saabere i oduzme ona je itekako bila na dobitku sa ovim video klipom, o kojem se i dan danas jako puno priča. Ono što je ona postigla na marketinškom polju, definitivno su svi htjeli u narednim godinama da postignu, ali rijetko ko je uspio sebi dići karijeru kao Severina u tim godinama. Suzana Mančić je također jedna od njih, koja to nije uradila jednom, nego dva puta. 

Prvo je izbacila snimak sa svojim prvim mužem sa kojim ima dvoje djece, da bi prije par godina ponovo naprabvila istu “grešku”, kada je to uradila i drugi puta i to sa sadašnjim zaručnikom, poznatim grčkim biznismenom, sa kojim je u vezi posljednjih 13 godina. Podsjećamo prvih 6 mjeseci pandemije je bila kod njega u Grčkoj, i nije nikako mogla da dođe u Beograd. 

Kada je to uradila, ostala je bez kompletne posluge, koja se brinula za njenu ogromnu kuću. Ona se tako požalila srpskim medijima da definitivno sve mora sama, prati veš, čistiti kuću, ša čak i sama da se farba a to nije nikako navikla. Kuhanje joj kaže najteže pada. Šta vi mislite, da li je razmažena ili ne?