Sigurno svi znate Suzanu Mančić, poznatu medijsku ličnost koja je u mladosti osvajala muška srca a danas je isto jedna od popularnijih osoba koja gostuje redom od emisije do emisije. Također ima svoj vlog i emisiju “Suzanin izbor” koja je aktuelna zadnjih sedam godina i nedavno se izborila s koronavirusom a za novi intervju za Stil magazin je otkrila neke novine iz svog života.

Prvenstveno kaže da misli da je COVID-19 pokupila na pilatesu na koji ide s kćerkom i da se morala izolovati i žestoko boriti s ovom bolešću. Kaže da joj je teško palo to što joj je suprug tri i po mjeseca bio u Grčkoj jer su tamo mjere jače nego u Srbiji, ali da je zagrljaj s njim to sve izliječio.

Također smatra da se svi trebaju vakcinisati što prije kako bismo se vratili na život nalik na starom, a u međuvremenu je zauzeta svojim medijskim životom i karijerom. Iako mnoge starije generacije smatraju da su influenceri, YouTuberi i TikTokeri blesava zanimanja, Suzana podržava ove mlade ljude i intervjuiše takve za svoj vlog i emisiju.

Kaže da ne vježba previše i da gleda da se hrani što zdravije, a tvrdi da ona kuha i pere sudove dok jedna gospođa Žaklina radi pokućne poslove – smatra da je uredu da ima kućnu pomoćnicu jer je tako i njena mama, a pošto ima para i može to sebi da priušti, nije joj jasno šta to nekome smeta. Dodala je i da smatra da smo svi pomalo pobudalili od COVID-19 pandemije i non-stop informacija o tome, mjerama kao i izolacija. Ostatak pročitajte ovdje.