Suzana Jovanović i Saša Popović svoju kćerku ne eksponiraju u mediji iz razloga što ona to ne voli, ali u skorijem periodu je osvanula njena fotografija na društvenim mrežama i mnogi su prokomntarisali da je Aleksandra izrasla u pravu ljepoticu.

 

Aleksandra studira produkciju nju uopšte ne interesuje šou-biznis, čime se bave njeni roditelji. Naime, ona nije kao druge djevojke a to je dokazala time što svoj 18. Rođendan nije htjela da proslavi glamurozno, niti u okruženju puno ljudi, o čemu je Saša jednom pričao.

 

-„Ja sam je pitao da li hoće neko veće slavlje, ali ona je željela da sa nekoliko svojih drugarica i u krugu porodice obilježi taj dan. Mi samo jako lijepo proslavili njen 18. Rođendan, fino i tiho bez ikakve pompe. Ona ne puši, ne pije, ne drogira se i ne nosi pirsinge. Ne izlazi uveče.“-rekao je Popović.

 

Popović i Suzana su srećni i ponosni na svoju djecu te im je drago što žele ostati u Srbiji i što su izjavili da žele živjeti blizu roditelja. U nastavku možete pogledati fotografiju mlade Aleksandre ćerke Suzne i Saše.