U Srbiji postoji jako puno kvalitetnih voditelja a neki od njih su i jako popularni a među njima se stiče Zoran Kesić koji vodi legendarnu emisiju 24 minuta sa Zoranom Kesićem u kojoj bez ikakvog pardona rešeta politički vrh Srbije i aktuelna dešavanja na humorističan način.  Zoran nema nikakv problem da stavri nazove pravim imenom zbog čega je često na meti napada Vučićevih poklonika ali ima i veliki broj ljudi koji ga prosto obožavaju.

On svoj privatni život drži dalje od svjetala reflektora pa tako njegovu suprugu Ivanu nemamo često priliku vidjeti u javnosti. Ipak njih dvoje su se u srijedu zajedno pojavili na premijeri i svi pogledi su bili upereni u nju. Naime kada god se Ivana Majstorović Kesić nađe pred objektivima fotoaparata učini se da je jedina u prostoriji jer ova žena prosto zrači iako se trudi da bude nenametljiva.

To se desilo i sinoć kada se pojavila sa Zoranom kojeg je držala pod ruku a ova zanosna plavuša je prosto blistala a svi su primjetili i njen stajling koji se savršeno uklapao sa muževim. Ivana je bila i diskretno našminkana a ono što se isticalo je jarko crveni ruž koji nosi u svečanijim prilikama.

Svi prisutni su komentarisali kako su Ivana i Zoran predivan par a ponosni roditelji dvoje djece Vanje i Andreja su još jednom pokazali koliko se vole. Naime nije moglo da se ne primjeti kako je Zoran svoju suprugu cijelo vrijeme držao za ruku i stalno bez prestanka joj je posvećivao pažnju i bio okrenut prema njoj.