Poznati pjevač Nedeljko Bajić Baja je već jako dugo na muzičkoj sceni, i za sve ove godine je uspio da koliko- toliko zaštiti svoj privatni život od javnosti i medija. Nikada se u svojoj karijeri nije isticao sa nekim skandalima, i sa aferama, te je sve u karijeri pravio sa svojim pjesmama, i svojim glasom, pa tako malo ko zna da je njegova bivša supruga manekenka, koja se pojavila i u njegovom spotu za pjesmu” Mokra do kože.” Ivana je inače od Nedeljka mlađa 19 godina, a upoznali su se baš na snimanju toga spota, te su započeli svoju vezu, ubrzo se i vjenčali, te u braku dobili i dvoje djece, sina Marka i kćerku Milicu. Ipak, nakon pet godina braka došlo je i do razvoda, ali su ostali u korektnim odnosima. Nikada niti jedno od njih dvoje nije otkrilo koji su bili razlozi za razvod, te je sve to prošlo između njih bez svađe i bez teških riječi

Sam Nedeljko nikada nije volio da o svome privatnom životu priča u javnosti, a Ivana nije nikada bila osoba koja voli svjetla reflektora, te im je oboma bilo najvažnije da zaštite svoju djecu, kojima razvod njihovih roditelja nije niti malo lako pao, a kako je jedan Bajin prijatelj rekao, Nedeljko se danas brine za svoju djecu, posebno finansijski, ali isto tako i za svoju bivšu suprugu.

I mada su po odluci suda djeca pripala majci, Nedeljko se redovno viđa sa svojom djecom, a u razgovoru sa novinarima, jedne prilike, baja je otkrio i svoj stav kada je privatnost u pitanju:”  Znate, mnogo toga je dosad o meni objavljivano po sistemu rekla-kazala. Mene niko ništa nije konkretno pitao, niti sam ja o tome pričao. A imam utisak da mnoge istina i ne zanima. Ne mislim na moje obožavaoce, jer oni o meni znaju sve što treba, a ja nemam namjeru da koristim medije da bih se sa pojedincima svađao.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here