Preljuba je za mnoge velika izdaja i nešto što ne treba nikada nikome učiniti, a opet mnogo ljudi to nastavlja da radi. Nije lijepo da se predate i povjerite nekoj osobi s kojom ste u vezi ili braku i da oni to prokockaju jer žele spavati s nekim drugim.

To je naučila i korisnica TikTok mreže po imenu Shauna koja je raskrinkala muževu aferu s njenom prijateljicom na jako pametan način. Inače je zdrav razum da se ne pomirite sa osobom koja vas prevari jer će to učiniti opet, a Shauna tu lekciju nije naučila kad je muž pijan prevario na momačkoj večeri. Dugo je sumnjala u njega i prijateljicu pa je odlučila da postavi dvije kamere i sakrije ih. Obje je sakrila iza igračaka i postavila u dnevnu i spavaću sobu kako bi bile neprimjetne dok su dvoje ljubavnika u kadru. To se desilo kad je njena prijateljica pitala može li prenoćiti kod njih.

Shauna je onda nastavila svoju dnevnu rutinu treninga i posla i kad se vratila kući i pregledala snimljeni sadržaj, saznala je da je to sve zapravo istina i da se treba razvesti od preljubnika. Kada se suočila s prijateljicom, ona se pokušala izvući ali je bila vidno uznemirena.

Sada je Shauna u procesu razvoda a bivša prijateljica joj se svakodnevno javlja moleći za oprost ali joj baš i ne ide. Video na TikToku je pregledan preko 14 miliona puta i svi koji su ga pogledali joj pružaju podršku jer ovo što njen bivši muž i bivša prijateljica rade nije nimalo u redu. Video možete pogledati ovdje.