Naime u današnjem vremenu kada je internet jako uznapredovao , ako i sama tehnologija , često smo u prilii da posvedočimo raznim dešavanjima svuda u svetu gde se određeni istražitelji žrtvuju da istraže neke životinje , mesta i slično. Samim tim neke stvari koje vidimo i situacije u kojima se pronađu ponekad nam deluju toliko nerealno da izgledaju kao da je sve iscenirani. Upravo takva nam je i današnja priča , te zasigurno da smo je vidili na malim ekranim rekli bi smo da je sve namešteno ,ali n iznenađenje mnogih ipak nije.

Dakle , kako nam dolazi lepše vreme , tako i razni gmizavci odlučuju da izažu na površinu , a jedna od njih je i zmija , koja samo svojom pojavom uliva strah u kosti. Današnja priča koju vam prenosimo dolazi nam iz Trebinja , a ako je suditi po navedenom , Hitna pomoć je imala nekoliko intervencija ,a sve su se desile zbog ujeda zmije. Ipak jedna intervencija je se izdvojila od ostalih ,a radi se o tome da je bila jako teška , te nepristupačna , a desila se na Trebinjskim brdima. Dakle , oni su zaprimili poziv da je jednu ženu ugrizla šarka , te da će je prevesti kamionom prema mjestu Plani Dvori, pa da se tu uputi i ekipa hitne pomoći.

Naime , u trenutku kada su stigli , žena je krenula da izađe iz kamiona začuo je se samo vrisak . Naime , ona je po izlasku stala na poskoka , te su članovi hitne pomislili da halucinira od otrova koji je krenuo da deluje , ali su se ubrzo uverili dda se stvarno radi o poskoku, a koji je prošao i kroz noge ljekaru. Pored svega važno je da je nije ujeo , jer bi itekako bila životno ugrožena , s obzirom da bi pretrpela ujed dve otrovne zmije.