U nastavku današnjeg članka malo se bavimo sa dešavanjima koja su u potpunosti obeležila kraj i početak 2021 godine. Kao što možete videti po samom naslovu radi se o teškoj optužnici koja je pofignuta protiv poznatog učitelja glume iz Beograda, Mike Aleksića. Njega je tada njegova učenica optužila da ju je silovao kada je bila kod njega na časovima glume, a imala je samo 17 godina. 

Mika Aleksić je odmah priveden, a branio se šutnjom, jer je tada mu advokat rekao da je to najbolja opcija za njega. Međutim, sdtvari su itekako krenule nizbrdo, kada je još devojki došlo da svedoči, a pola od njih je bilo maloletno, tako da se ovaj učitelj glume našao u jako velikim problemima. 

Naime, osim optužbi za silovanje, ovde je bilo reči i o tepkom krivičnom delu, koje je povezano sa pedofilijom. Međutim, u poslednjih par meseci nije bilo nikakvih vesti vezano za njega i celi ovaj i više nego osetljivi slučaj. Njega je advokat očajnički branio sa činjenicom da ima dijagnozu tu mor urinarnog trakta, tako da medicinski načinom gledano, nije mogao nikoga da siluje. 

Međutim, da nas ima nova vest, a to je da je ispitujući optužnicu Višeg javnog tužilaštva, krivično vanpretresno veće je stalo na stanovište da prikupljeni dokazi tokom predistražnog i istražnog postupka daju dovoljno osnova za celokupni zaključak da je Mika Antić opravdano sumnjiv da je izvršio krivična dela koja su predmet optužbe.