U nastavku današnjeg članka govorit ćemo o vesti koja je potresla celu javnost , a radi se o trenutku gde je se saznalo da je Mja Marinović u vezi sa mužem svoje drugarice Aleksandrom Subotić. Naime , povodom toga u lice na instagramu uključila je se i Aleksandra , a gde je između ostalo pričala tome kako se oseća. Podsećanja radi , u medijima se pojavio snimak Maje i Pece u bazenu ,a gde su bili jako bliski , te su se ljubili.

U svom obraćanju uživo Aleksandra je rekla sljedeće:”Nije meni kriva ona, kriv mi je on, što je naseo na priču jedne ku*ve i što je to sebi dozvolio. Što se tiče nje, ja sam se iznenadila da je Petar došao na red”, rekla je Aleksandra, a potm je dala potvrdu da je njena , sad već bivša drugarica narkomanka : “Da je narkomanka, narkomanka je. Evo ja ću da potvrdim. Tako da je možda halucinirala da sam se ja viđala sa ovim ili onim”. Aleksandra je navela i to da joj je mnogo žao jer je njen život na kraju upropastila i uništila jedna ku*va:”Neću da se spuštam na taj nivo, ne želim nikoga da vređam, ali mi je mnogo žao što mi je život upropastila jedna ku*va”, rekla je ona.

Podsećanja radi ,Maja i Sanddra su jako dugo dobre prijateljice , išle i u školu zajedno , a svoje prijateljstvo su nastavile i nakon rijaltiija , te su jedna drugu jako podržavale. Iako smo od maje zaključili da možempo da  očekujemo sve i svašta , ipak da će ovako nešto da uradi nikada nismo.