U nastavku dnašanjeg članak donosimo vam jednu jako zanimljivu priču , a o čemu se tačno radi saznat ćete u anstavku . Naime , u jednoj od najprometnijih ulica u Beogradu , Knez Mihajlovoj , jedna devojka je nedavno pronašla novčanik , a u kojem je se nalazila jedna određena suma novca. Naime , ona je studentica , nije zaposlena , te je pronašla novčanik dok je šetala . Naime , odmah je odlučila da ga uslika , te podei na druptvenim mrežama , a sve kakko bi se vlasnik što pre pronašao .

Mnoge je ovaj njen gest poprilično iznenadio , jer je situacija da je neko tolio pošten i časta je prava retkost . Svakakko je ovo delo koje je učicila ova devojka za svaku pohvalu , a ona je time okazala da još uvek na svetu psotoje časni i pošteni ljudi , te da nije sve crno kako izgleda , te kakko većina misli. Dakle , objavila je da je pronašla novčanik kod kulturnog centra u Knez Mihajovoj , te da e u novčaniku ne nalaze nikakvi dokumenti , nego samo novac , a vratila bi novanik onomem koo bude znao tačnu sumu novca. Njenu objavu su odmah mnogi podijelili i na svoje profile kako bi se što prije pronašao vlasnik.

– Nasred Knez Mihailove ulice kod kulturnog centra izgubljen je novčanik. Nema ni dokumenta niti ičeg drugog. Samo novac. Neću reći iznos jer vlasnik zna. Sve u dinar ga čeka. Neka se javi. Pozdrav – napisala je devojka u postu sa objavljenom fotografijom novčanika jednoj studentskoj grupi na društvenoj mreži Fejsbuk. Ova objava je pokrenula lavinu komentara i lajkova. – Svaka čast – pisalo je u komentarima ispod objave.