Prošla je mnogo operacija kako bi napokon bila zadovoljna svojim izgledom, a kaže kako više ne zna koliko je novaca potrošila na promjenu koju je toliko priželjkivala.
Studentica Andrea Emilova Ivanova (22) dolazi iz Bugarske i potrošila je mnogo novaca na povećanje usana, a do sada je bila na 15 različitih procedura. Tu nije kraj njenim operacijama, jer ima planove da radi na sebi i u budućnosti.


Ona kaže da je njezine usne usrećuju i dodaje kako je zadovoljna svojim izgledom.
Za Unilad je izjavila: “Sviđa mi se kako mi usne sada izgledaju. Ljepša sam s velikim usnama, a u Bugarskoj je ovakav izgled trenutno u modi. Posjetila sam gotovo sve klinike koje se bave povećanjem usana u Bugarskoj i imam različite vrste filera u usnama”.


Na svom Instagram profilu često dobija pohvale za izgled, kao i ponude za brak, ali jednako tako nailazi i na okrutne komentare na koje ne obraća previše pažnju.

Također je dodala: “Mnogo je pozitivnih, ali i negativnih komentara na mojim objavama. Većinom mi ženske osobe pišu negativne stvari. Nekima se sviđaju moje male usnice, dok neki više vole kako trenutno izgledaju. To zapravo i nije važno. Važno je samo da se meni sviđaju, a tuđe mišljenje mi je nebitno”.