U posljednje vrijeme nije nikakvo čudo da se nađu baš ovakve informacije, kako na internetu tako i na samim društvenim mrežama. Sve je veći broj osoba koji se u posljednjih godinu dana razveo, uslijed pandemije korona virusa, jer su sada po prvi puta bračni drugovi morali da provode jako puno vremena sami sa svojim partnerom. Tek tada su isplivale neke njihove nesuglasice, zako da imamo jako puno brakova koji su se završili fijaskom. 

Međutim, da nije sve tako crno pokazuje i podatak da imamo i jako puno brakova koji su se spojili, i koji siu uslijed cijele ove krize napravili to da se srodne duše ipak pronađu u ovom jako velikom haosu. Mi danas govorimo o jednom slučaju koji se desio u Srbiji i koji u prvu ruku i nije toliko neobičan kako se čini. Jako puno veza imamo u posljednje vrijeme gdje je starosna razlika po nekoliko decenija. 

Tako je Siniša V, iu okoline Kruđevca nastradao i moraće na psihijatrijsku obradu i najvjerovatnije liječenje, jer se zaljubio u 50 godina mlađu djevojku. Sada se svi pitate šta je tu čudno i nenormalno? Prava priča je ta da je on ovu djevojku kojoj može da bude djed, proganjao iz dana u dan, ali on tvrdi da to nije slučaj. 

Njegova priča je takva da su se oni upoznali još 2017 godine, i da su već tada bili u vezi, materijalno ju je pomagao, da bi ga ona na kraju ipak odbacila i počela da se zabavlja sa nekim mladićem . Vaša mišljenja na ovu temu?