Verujemo da ste do sada apsolutno svi čuli zza baba vangu, koja je definitivno obeležila poslednjih 50 godina balkanskih predviđanja i proročanstava. Celi zapad je na strani Nostradamusa, i njegove pretpostavke su većinom i tačne, ali nekako je nama uvek bila bliža baka koja je živela u bugarskoj, ali je do svoje 12 godine bila u Srbiji.

Mnoge stvari je ona pogodila svojevremeno, znala je da će se raspasti bivša Jugoslavija, predvidela je i korona virus na neki način, a i neke od slavnih osoba su tih 70 ih godina prošloga veka dolazile kod nje, da im predvidi karijeru, i da vidi kakve će biti sreće u ljubavi.

Mnoge slavne osobe su bile kod nje, a koliko je zapravo sve znala pokazuje i podatak da je jednom bila kod nje i popularna pevačica u to vreme, Silvana Armenulić, i ona je jedina koju baba Vanga nije htela da primi. Nakon par sedmica Silvana je tragično poginula,, što znači da je Baba Vanga apsolutno sve znala.

Čak su i lepa Brena i Saša Popović bili kod nje, ona im je tada rekla da će se jako skoro razići ali da će puno posle opet da im se ukrste putevi. Također kruže i glasine da je rkla Saši kada će da umre, ali on nikome nije rekao koji je datum u pitanju. Verujete li vi u ovakve stvari…?