I dalje smo uz jako mistične i pomalo strašne priče, koje smo do sada mogli samo da gledamo u filmovima strave i užasa. U posljednjih 10 godina, u cijelom svijetu su se pomjerile granice u skoro svim segmentima, tako da je moguće da sve vidimo ili čujemo, jer jednostavno ljudi kao da su poludjeli, i rade sve i svašta samo da bi privukli pažnju cijele javnosti na sebe. 

U Srbiji tih dešavanja nikada ne manjka, a u nastavku današnjeg članka vam donosimo jednu priču koja je i više nego morbidna, a koja je prema svemu sudeći uznemirila cijelu srpsku i balkansku javnost. Naime, radi se o gospođi Veri R. koja ima 72 godine i koja živi u jednom manjem selu podno Kosmaja. Vjerovali ili ne, skoro svaku noć od decembra mjeseca, nju svaku noć zove suprug koji je tada preminuo i to sa svoga mobilnoga telefona. 

Nimalo jednostavno za ženu koja ima 72 godine i koja živi sama. Prvi puta ju je nazvao pred novu godinu, a nije znala ko bi mogao tako kasno da je zove, a onda je sa druge strane žice čula svoga Živka, koji je umro prije par dana i koji je rekao:”Veraaaaa”. Ispao joj je telefon od straha, nije vjerovala šta je čula u tom trenutku. 

Ono što je još morbidnije, ona je na sahrani njegov mobitel srtavila u njegov džep, iu sada se nameće pitanje, čak i ako neko zbija šale sa njom, kako je moguće da je zove sa tog broja, ako je 2 metra pod zemljom?