Više je nego poznato da mnogi ljudi, kada se ostvare kao roditelji, kažu da je to nešto što im je skroz promjenilo život, te da nakon rođenja nasljednika totalno drugačije se slagaju prioriteti i skroz na drugi način se gleda na život.

Ništa više nije bitno i nije važno osim sreće i sigurnosti njihove djece. Poznata je majčinska hraborst i požrtvovanost i tu znamo da nema granice, a najbolje pokazuje i ovaj snimak koji dolazi iz Indije, i koja je obišla cijelu planetu gdje se vidi kako majka sprečava otmicu svoje kćerke !

 Snimak koji je zabilježen sigurnosnim kamerama se jasno vidi kako je majka nekako uspjela da spasi svoju kćerku koja ima samo 4 godine, iz ruku kidnapera, i to samo zahvaljjuci svojoj brzini i neustrašivosti ! Naime, ova hrabra majka je u isto vrijeme sa vikanjem i bukom uzbudila cijeli komšiluk, tako da su dvojcia komšija onemogucili otmičare da ipak odu dalje sa svojim motorom pa su pokučali da ih spriječe da pobjegnu.

 Ali na kraju su kriminalci ipak usjpeli pobjeći i raspisana je velika potraga za njima ! Kako se saznalo, vjerovali ili ne otmicu djevojčice je organizovao njen stric, u želji da svog brata koji je uspješan trgovac tkaninama, ucijeni da obori cijene svojih proizvoda.