U nastavku današnejg članka dotaći ćemo se jedne od najpopularnijih pevačica današnjice , a koja pored što iza sebe ima jako uspešnu karijeru , također poseduje i enormno bogatstvo. Dakle , kao što ste već mogli da zaključite da je reč o Dragani Mirković , za nju se veže ona fraza da što god da dotakne to se pretvara u zlato. Međutim , većina njenog bogatstva ostvareno je na osnovu muzike , a Dragana je od 80tih godina prošlog veka izdala čak 21 studijski album.

Sa samim pojavljivanjem interneta , tako je youtube umanjio dosta prodaju cd-ova , ali kada pogledate statistiku , ona na ovoj platformi ima preko 100 hiljada subskrajbera , a što svakako nije mal broj. Ona je neko čija se muzika sluša diljem sveta , a poznato je da jedan klik iz inostranstva vredi mnoogo novca. Kada je reč o DM televiziji , velike prihoda i ona donosi pevačici , a danas su oni praava produkcijaska kuća koja snima i spotove , kao i što rade koncerte širom regije. Dragana i Toni osnovali su još 2005. godine u Požarevcu. Brzo su došli do lista najgledanijih kanala, punih 13 godina su jedna od gldanijih televizija u celoj regiji.

Jedan veliki izvor zarade za njihovu porodicu su i luksuzni automobili koje prodaje njen suprug ,a procenjuju se na 100 miliona dolara. Dakle , ona i Toni imaju dvoje dece , te veliku vilu , koju je njen suprug prepisao upravo na nju , te se sada javnost pita da li će u narednom periodu ući u klub top 200 milionera na celom svetu.