U nedjelju , 13.septembra , Strahinja Stojanović (30) , je podlegao povredama koje je zadobio nakon što je pod njegov automobil podmetnuta bomba. Tog kobnog dana je Strahinja navodno krenuo na auto-trke sa svojom partnerkom Sonjom Suarez Gomez (45) iz Kolumbije.

 

U eksploziji koja se dogosila , Sonja je lakše povrijeđena. Poslije saslušanja njoj je zabranjeno da do okončanja istrage napušta Srbiju. Sonja je u teškom psihičkom stanju , a ispričala je da su prije eksplozije bili jako sretni i da su namjeravali da idu na trke , te nije bila svjesna uopšte šta se događa.

Kada se eksplozija dogodila po Sonjinim riječima , Strahinja je vrištao od bolova , a ona je pokušavala da ga izvuče napolje. Pritrčao je i prolaznik i pomogao joj. Naime , Sonja i Strahinj su se upoznali 2019.godine u Madridu na jednoj žurci i od tada su u ljubavnoj vezi. Stojanović iza sebe ima debeo dosije , a prije dvije godine neko je na identičan način pokušao da ga ubije ,međutim tada je pukom srećom za dlaku izbjegao smrt.