Poznata folk pjevačica i ujedno kćerka pokojne legende Šabana Šaulića, Ilda Šaulić je zablistala na jednom događaju u Beogradu, a tom prilikom je otkrila i da očekuju prinovu u porodici.

Na pitanje da li joj nedostaju svi nastupi ili je zatvaranje zbog pandemije korona virusa koja je pogodila cijeli svijet iskoristila za zasluženi odmor, pjevačica kaže da je krajnje vrijeme za pravu akciju.

– Mislim da smo stvarno dosta odmarali, bilo je već krajnje vreme da se aktiviramo i poslovno, dosta je pandemije. Ne vjerujem da ću imati koncert ove godine u Beogradu, ali sljedeće godine zašto da ne, ove još uvijek ništa nije sigurno.

Ona je ovog puta i otkrila da li namjerava da se prikloni novim muzičkim trendovima.

– Naravno da ne namjerevam, jer se prosto ne uklapam u te nove vode – kroz osmijeh je podijelila kćerka Šabana Šaulića.

S obzriom da su trećeg juna proslavili svadbu njenog sestrića mladog poznatog fudbalera Luke Adžića sa svojom izabranicom Aleksandrom Ličinom, novinari su pitali da li se i kod njih očekuje još neko veselje, osim svadbe.

– Boga mi jeste. Hvala dragom Bogu. Samo nek je na zdravlje, sreću i na veselje, tako da mi očekujemo prinovu, bože zdravlja, ovih dana sitno brojimo za još jedno veselje u našoj porodici, samo neka je tako, ne želim više loših vijesti ili bilo čega što je tako, samo neka je veselo – sa osmijehom je rekla Ilda.