U rijalitiju „Zadruga“ u sinćnoj emisiji „Pitanja gledalaca“ novinar je postavio pitanje Kenanu Tahiroviću koji se prije dvije noći vratio u Bijelu kuću iz Sarajeva nakon iznenadne smrti svog oca.

 

Naime, pitanje je bilo da li se vidio sa bivšom djevojkom kada je bio napolju i da li je to rekao Rialdi.-„To nije istina,  to je moja drugarica i moj brat se druži sa njom. Ja sam morao to da demantujem zbog Rialde. Moj brat se odlasio gdje je objasnio da se i on druži sa njom“.-rekao je Kenan.-„I ti njoj kažeš ja tebe volim?“- pitao je novinar. –„To mi je priateljica to je meni normalno“.-odgovorio je Kenan.-„Rekao mi je da je bio na piću s tom drugaricom i ispričao mi je sve i ja mu vjerujem“.-rekla je Rialda. Na šta se Kenan nadoveza i rekao –„Ja sam njoj odmah sve rekao“.

Nekoliko dana nakon sahrane nejgovog oca izašao je snimak na društveni mrežama da je Kenan u društvu nepoznate ženske osobe koja mu na snimku izjavljuje ljubav. Špekulisalo se da je to Kenanova bivša djevojka to zabilježila.