Pjevačica Jelena Karleuša je već dugi niz godina u samom vrhu popularnosti kada je regionalna estradna scena u pitanju, mada je očito da je većinu svije karijere gradila i gradi na raznim skandalima i aferama, a najmanje na svojim pjesmama ili eventualnim hitovima, jer se malo ko i sjeća kada je izbacila neku svoju novu pjesmu ili spot. Jelena je poznata i kao osoba koja nema dlake na jeziku, te da bez problema i zadrške iznosi svoje mišljnje u javnost na razne teme, i na takav način je stekla mnogo ljudi koji je ne vole, pa čak i neprijatelje. Ona za to koristi društvene mreže, pa je javnost preko njih saznala i da se ona i njen suprug Duško, nakon 14 godina razvode.

Prije nekoliko mjeseci ona je na tu temu bila napisala jedan malo duži post, te je sve bila iznenadila kada je otkrila da su se ona i Duško odlučili na sporazumni razvod, jer se Duško više ne osjeća kao dio njihove porodice, da bi prije nekog vremena otkrila kako njih dvoje i dalje žive pod istim krovom i da Duško još nije podnio zahtjev za razvod.

Karleuša se nakon svega okrenula svojoj karijeri, te stalno obećava da će novi projekat na kojem već neko vrijeme radi da odjekne i u regiji, i u svijetu. Jelena kaže da se može družiti samo sa iskrenim osobama, a jedna od njih je i Saška Đoković koja je pjevačici poslala i poklon iz nove kolekcije, a koliko je to značilo Jeleni vidi se i po tome da je sve odmah objavila na društvenim mrežama.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here