Lepa Brena je u nekadašnjoj Jugoslaviji bila toliko popularna da je smatrana za najveću nacionalnu zvijezdu, narodne mase su je obožavale, tako da je sve to smatrano za svojevrstan fenomen toga vremena. Brena je bila popularna i van granica Jugoslavije i za nju nije bilo ništa da puni stadione u Bugarskoj ili Rumuniji. Početkom devedesetih ona se udala za tenisera Bobu Živojinovića, a danas su njih dvoje preko 30 godina u braku u kojem su dobili i dva sina, Stefana i Viktora, dok je sa njima odrastao i Bobin sin iz prvoga braka, Filip, koji je danas u braku sa poznatom pjevačicom Aleksandrom Prijović sa kojom ima sina.

Brenin stariji sin Stefan je u dobi od osam godina bio otet, te se za njega bila tražila otkupnina, a ni do sada se nije otkrilo ko je uradio tu otmicu, niti koliko su novca Brena i Boba dali za svoga sina, koji je nakon šest dana vraćen kući. To je naravno na njega ostavilo velike traume, koje se i danas ispoljavaju, pa mnogi Stefana zbog njegovoga ponašanja vide i kao čudaka. On se prije nekog vremena povukao iz javnosti, nakon što je prekinuo tek svoju započetu pjevačku karijeru

Novinari su primijetili da on već duže vrijeme ne živi u vili Živojinovića na Bežanijskoj kosi, te da ga više nema ni na porodičnim okupljanjima, te su zbog toga krenule i priče da je on u svađi sa ostatkom porodice. Brena je ove glasine demantirala i otkrila da se Stefan bavi novim poslom a to je prodavanje ljekovitog bilja i da ga porodica podržava te da su u sasvim konkretnim odnosima.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here