Došli su uveliko hladniji dani, a vi se i dalje ne znate na koji način ugrijati, tražite dodatni neki način da bi mogli da ugrijete prostoriju u kojoj boravite, a mi vam jedan sjajan trik donosimo, vjerujemo da će vas ovo iznenaditi.

Jednu običnu aluminijumsku foliju uzmite, potom iza radijatora stavite, da bi ona mogla reflektovati toplotu, odnosno da kuću ili stan samo toplijom učini.

Posebno je dobar trik za sve ljude koji se inače na struju griju, jer na ovaj način vi možete da potrošnju električne energije smanjite.

Ono što biste vi trebali uraditi je da uzmete samo jedan komad debljeg kartona, dovoljno velik da može cijelu površinu pokriti iza radijatora.

A potom ćete karton dobro zamotati u aluminijumsku foliju, nekoliko puta odradite to, a onda zamotan karton samo direktno iza radijatora postavite.

Možete i na zid da ga zakačite, nije ni to problem.

Svima je poznato kako aluminijumska folija svjetlost reflektuje, na ovaj način može stan samo topliji da vam bude.

Dio energije koji trošite inače na bespotrebno grijanja zida na ovaj način u stan prelazi.

Kao što folija u cipelama čuva toplotu stopala, tako će i toplotu stana da čuva ova folija iza radijatora.

A najbolje koristi od svega ovoga će da osjete ljudi koji nemaju baš dobru izolaciju u vanjskim zidovima.

Isprobajte ovo, pa nam javite rezultate. Mi vjerujemo da ćete vi biti itekako zadovoljni kad ovo uradite. Hvala vam što nas pratite! Ostanite i dalje uz nas a možete i podijeliti ovaj video zapis sa svojim prijateljima kako bi i njima pomogli.