Jedan od najpoznatijih voditelja u regiji čija je emisija jako gledana je Ivan IVanović koji ne štedi vlast u Srbiji i poznate političare i često se šali na njihov račun. Pored toga kod njega u emisiji su gostovali svi poznatiji ljudi iz regije uglavnom oni koji se bave sportom ili nekim vidom umjetnosti a kada je u pitanju njgov privatni život poznato je da ima dvije kćerke iz dva braka.

Stariju Stašu je dobio dok je bio oženjen Zoricom a ona je sada već odrasla djevojka koja ima 17 godina i koja je krenula stopama svog oca. Naime Ivan koji ima 46 godina je silno ponosan na Stašu koja je napravila svoje prve korake na sceni ali malo drugačijoj od one na kojoj on nastupa. Staša se bavi glumom i nedavno je postala član Bitef teatra i imala je i svoju prvu premijeru u djelu Sofia koju je režirao Feliks Landerer.

On je radio i koreografiju za predstavu koja se bavi ljudskim umom i njegovom smanjenom sposobnošću da uoči kada svojim odlukama neko sam sebi uništava budućnost. Svoju kćerku je iz prvog reda pratio Ivan koji nije moga a ni želio da sakrije koliko je ponosan na nju. Ivan je i na društvenim mrežama objavio fotku plakata ove predstave a uz nju je dodao i emotikon srca.

Objava je izazvala veliki broj komentara i čestitiki Staši koja je oduvijek željela da se bavi baletom i plesom. Poznati voditelj sve do sada nije govorio o svojoj kćerki u javnosti a sada je pokazao da je podržava. On je sa njom izgradio drugarski odnos i jako su bliski iako se razveo od njene majke. Staša se dobro slaže i sa Ivanovom drugom ženom Anjom koja mu je rodila malu Lolu.