U nastavku današnje članka donosimo vam jednu jako zanimljivu priču . Naime , starost ne životna dob od koje mnogi strahuju , dok drugi jedva čekaju da je dožive , jer bi to značilo odmor od dugogodišnjeg rada. Jasno nnam je da svako ima svoju definiciju starosti , al jedno je jasno , to je period kada telo kreće da popušta , te postaje krhko. Svako strahuje od nečeg , al jedne stvari se zasigurno mnogi boje , a to je staračka usamljenost.

Iz raznih istraživanja koja su se provela , dobili smo činjenicu da starije ljude , tačnije penionere , njihova deca i unučad slabo posećuju. Jasno je da i oni imaju svoje živote , te da posećivanje njih iziskuje pomaganje jer su oni iznemogli i stari. Bol za odlaskom osobe koja nam je draga je ne merljiva sa bilo čime , tako da vam mi preporučujemo da posetite svoje stare dok su još tu. Kao što ste mogli da zaključite po naslovu , mi vam danas donosimo jednu priču koja se tiče upravo ove teme . Naime , u jednom selu , koje se zove Berići , duboko u šumi , živi jedna žena , koja godinama nije vidjela ljudsko biće.

Ova starica je toliko bila usamljena , da se nije mogla a da ne primeti sreća na njenom licu kada je ugledala novinare koji su je otkrili , te došli da urade reportažu sa njom . Tim povodom je ona otkrila jezivvu priču o svom jedinom posetiocu. Naime , jednu večer kada je legla da spava , probudilo ju je jako hrkanje ispod prozora. Pa je odlučila da pobedi strah , te kada je otišla da vidi šta je u pitanju zatekla je ogromnog medvjeda. Otad na svom prozoru drži rešetke koje bi joj trebale pružiti neki vid zaštite protiv ovog neželjenog gosta.