Prije nekoliko dana je obilježena godišnjica smrti političara Milutina Mrkonjića Mrke, a poznata pjevačica, koja je bila i Mrkina emotivna partnerka već danima evocira uspomene na svoga dragog, te je ovoga puta objavila jedan njegov stari snimak: ” Šta žena uradi čovjeku. Trčkara za njom, kao privjesak – glasio je jedan tvit svojevremeno koji se odnosio na njih dvoje, na šta je Milutin Mrkonjić tada odmah imao spreman odgovor: ” To je najveća sreća. Zaljubiti se, je velika sreća, a zaljubiti se u mojim godinama je najveća” – rekao je Mrka tada.

Ana Bekuta je odlučila da podijeli ova Mrkin snimak sa svojim pratiocima, te je inspirisana sa Mrkinim riječima dala savjet svim damama:”  I, ako mi dozvolite, djevojke, da podijelim s vama lekciju svog života. Ako muškarac osjeća imalo stida zato što vas voli, ako mu smeta što ga neko naziva papučarom zbog toga što vas voli, ako mu je neprijatno da ponekad bude malo manje bitan – bježite od njega. Ili vas ne voli ili je nesiguran. Ne treba vam takav partner. Pravi muškarac se ne stidi ljubavi, nije mu problem da pridrži vašu torbu dok se borite sa životom, nije mu bitno šta će neko reći i kakav će imidž imati zato što voli baš vas” – napisala je ona.

Dodala je i da žene ne trebaju kod muškaraca da traže opravdanja, jer skrivanje ljubavi i stid nemaju opravdanja, te da ljubav nikako ne smije da se krije pred drugarima, ni u kafani, ni pred svijetom. Dodala je da kada muškarac iskreno voli svoju ženu, da on onda voli to i da pokaže.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here