Javno iskazivanje ljubavi nije ništa novo u doba društvenih mreža i žute štampe, ali to nije uvijek baš dobra stvar. U svemu treba imati mjeru i ne biti naporan, a poznate ličnosti izgleda ne moraju poštovati ova nepisana pravila jer ljudi vole pratiti njihove objave bez obzira kakve one bile.

Poznati politički funkcioner Čedomir Jovanović je jedan od takvih slavnih ličnosti – on svoju suprugu Jelenu s kojom je u braku skoro dvije decenije i s kojom ima četvoro djece redovno postavlja na društvene mreže sa lijepim i sladunjavim stihovima u kojima redovno iskazuje koliko voli svoju lijepu suprugu koja je uspješna i pored svog muža.

Jelena je, čini se, sve ljepša i ljepša iako će uskoro zakoračiti u šestu deceniju svog života i neki kažu da može parirati izgledom svojim lijepim kćerkama od kojih je najstarija Jana Hart koju mediji i građani također prate zbog izgleda koji je očito naslijedila od majke Jelene.Čedomir je nedavno objavio sliku Jelene gdje se vidi njen lijep osmijeh za koji mnogi kažu da samo pokazuje koliko ona zrači istinskom ljepotom koja dolazi iznutra. Postavio je ovu sliku koja je postala hit ne samo zbog Jeleninog nevjerovatnog izgleda nego i zbog stihova i riječi koje on piše u opisu.

Napisao je kako je još uvijek zaljubljen u nju te da želi da je gleda kako pleše iznova i iznova jer ga to čini sretnim i ispunjava ga. Na drugim slikama je pisao kako je ona tajna njegovog postojanja i kako je voli ludo i neopisivo.