U nastavku ovog članka donosimo vam jednu temu koja je dosta opuštajuća , za razliku od onih teških sa kojima vas svakodnevno obaveštavamo. Naime , danas se dotičemo teme koja ima veze sa jako čudnim vremenom , koje nas prati u nekoliko poslednjih dana. Ističemo da nam je proleće jako lepo krenulo , sa sunčanim danima , međutim , za vikend su nas iznenadile niske temperature , a u nekim delovima Srbije došlo je i do padanja snega , što je mnoge šokiralo jer se to jako dešava u Aprilu.

Kako smo mi ljudi koji dosta vole narodna veovanja , tako vam danas prenosimo jedno koje se veže za sneg u aprilu , a jedno od zasigurno najpoznatijih je onaj koji kaže : ”Udaj se u aprilu kada možeš, užitak za nju, užitak za njega.” . S druge strane ističemo da se osobe koje su rođene u aprilu većinom dobrnamerne , vedre i vredne. Jako su duhovite i sklone šali . Dobri su čuvari tajni , a također omiljeni u društvu , te se smatra da s jako brzo privikavaju na svačiji karakter .

Vrlo je retko da u aprilu možemo da vidimo snežne padavine, a u proseku na ovim prostorima se samo pete godine pojavi sneg u četvrtom mesecu. Po narodnim verovanjima, radi se o Babinim hukama, a također, ovo je upozorenje od prirode da živimo bliže svojim komšijama i da promenimo svoje raspoloženej na bolje. Također, ovo je podsetnik da uradimo ono što smo zaboravili do sada da uradimo.