U nastavku današnjeg članka donosimo vam jednu neobičnu priču , koja je mnoge zasmijala , ali i mnogi su se šokirali. Naime , poznato je da se današnjoj deci mnogo toga dopušta. Verujemo da je novi kodeks koji donosi sa sobom da se sa decom treba razgovarati na miran način te tako rešiti problem , napravio mnogo toga lošeg kada je odgoj u pitanju.

Više se ne zna kome je i čemu neko dorastao ili ipak nije , te sebi omladina dopušta da se okuša da uradi mnogo stvari , ali i da konzumira stvari koje nisu dozvoljene. Moglo bi se reći da je malo onih majki koje ne vole da ” pronjuškaju ” po sobi od svog deteta , te da mu pružaju svu privatost, a pogotoovo kada je reč o tinejdžerima. Naime , pre nekoliko godina je majka 17-godišnjeg Bena , krenula u potragu za češljem u njegovu sobu ,koji je on od nje pozajmio , te malo dopustila sebi da ” pronjuška ” , nakon čega je se šokirala onim što je tada pronašla . Ova majka je u ormaru svoga deteta pronašla kesicu sa sumnjivom supstancom , te mu je uputila odmah poruku sa pitanje ” šta je to ? ” na šta je tinejdžer odgovorio da mu liči na kesicu čaja. Ona na to nije poverovala , te je bila uporna da ga ubedi da prizna da se radi o marihuani.

– Ne, to je jako mala kesica koja se nalazila u tvom ormaru, Ben. Definitivno nije čaj – napisala mu je majka. – To je kesica čaja – ostao je pri svome 17godišnjak. Majka mu je zatim poslala fotografiju kesice čaja i “sumnjive” kesice koju je pronašla u ormaru, ali sin se i dalje nije dao. Štaviše, dodao je i da ne zna kako je čaj završio u njegovom ormaru. – Da li bi policija došla do istog zaključka o vrećici čaja – napisala je majka, gde ga je očigledno matirala.