U posljednjih godinu dana konstantno slušamo priče, kako je korona virus za sada neizlječiva, ali doktori i dalje pokušavaju da pronađu dobitni modul kako bi stali jednom za svagda u kraj ovoj nemani 21 vijeka.  Na početku je to bila priča da je bijeli luk spas za vaše tijelo, pa onda slanina, i nakon toga smo se naslušali raznih gluposti, kako od doktora tako i od travara, ali i običnih ljudi. 

Međutim, kada se sve sabere i oduzme, na vakcinu za covid 19, čekali smo skoro preko godinu dana, ali i dalje nije pouzdana, a za neke od njih je potrebno i par puta da je primite da bi imala bilo kakvog efekta.  Jednostavno je trebalo da prođe izvjesno vrijeme i da prvi ljudi prebole ovaj virus, i da svojim iskustvom pokažu ljudima na koji način se izboriti sa cijelom ovom krizom. 

Danas vam tako donosimo priču iz Srbije i iskustvo jedne poznate doktorke, koja je preko 35 dana bila prikovana za kućni krevet i proživljavala je pravi pakao što se tiče borbe protiv covida 19. Njeno ime je Milka Raičević, a njena priča na srpskim portalima ohrabrila je mnoge, jer kako je navela, nije imala snage ni da ode do toaeleta, a o jelu nije niti pomišljala. 

Imala je strašne bolove u grudima, upala pluća ju je definitivno kidala, a nije imala uopšte ni ukus ni miris, tako da je jedva mogla da stane na svoje noge. Probala je sve i svašta, ali kada je probala višnju, njih je jela na kilograme, i kako joj je doktor rekao, one su joj spasile život.