Ako ste sa Balkana nema šansi da vam se naša današnja priča ne svidi. Vrlo dobro se zna da je ova regija i više nego podobna za ovakve stvari, jer su ljudi ovdje sujevjerni više nego i u jednoj drugoj evropskoj državi. Rame uz rame sa nama mogu nam samo stati južno amerikanci, koji su jako sujevjeran kontinent, i koji vjeruje u sve i svašta. 

Na ovim prostorima je uvijek prolazio Nostradamus ii njegova predviđanja, ali i svi oni tekstovi koji imaju ikakve veze sa Baba Vangom. Međutim, kako su godine prolazile ovo se sve više i više širilo, tako da danas na skoro svakom ilometru imamo neku proročicu, bioenergetičara, koji sada garaju i po društvenim mrežama. Sce se to jako lijepo naplačuje, i može se jako dobro živjeti od ovakvih stvari. 

Jako puno njih prodaje maglu po narodskim rječniku rečeno, ali ima i onih rijetkih koji jako dobro znaju svoj posao. Zato vam mi danas donosimo priču iz Srbije, i jednoj mladoj ženi koja je definitivno napravila pravi haos u cijeloj ovoj regiji. Sve što se zna za ovu ženu je to da živi u jednom manjem selu na Jugu Srbije. 

Zove se Marina, ima 44 godine, i kako se priča na desetine auta čeka u koloni ne bi li ih ona primila na svoju seansu. Ništa ne morate da plaćate, ali zato morate ostati cijelu noć ako želite da vas primi ovo čudo od žene, koja liječi bolest i preko same slike od pacijenta ako nije u mogućnosti da dođe. Da li ste vi čuli za nju?