U današnjem članku obradit ćemo temu koja je jako zanimljiva za Vas. Naime , radi se o tome da se 12. april smatra veoma posebnim danom u astrološkom smislu , te se on dešava jednom u 166 godina , a astrolozi su istakli koliko je on važan za nas , te je tim povodom astrolog Dušan Veličković u svom gostovanju u jednoj emisiji otkrio šta će se na ovaj datum dogoditi svim horoskopskim snakovima.

Istakao je da ovaj horoskopski aspekt nije ni dobar ni loš , te da njegova definicija zavisi od nas samih. – Kad je konjukcija u pitanju, to su dve planete na jednom stepenu. Jupiter koji vlada Ribama i Neptun, Bog mora i to na stepenu na kom se nalazi fiksna zvezda. To je totalno ludilo! Sve se dešava u jednom istorijskom trenutku. Identične vesti su bile pre 166 godina, 17. marta 1856. godine. Završen je rat oko Krima te godine. Kada sam se spremao za ovu emisiju, bio sam u šoku. Ovaj aspekt zovu aspekt virtuelnosti. Znači, imate jednog Neptuna, Boga iluzije, Boga droga, opijata, mašte. Jupiter, gde god da se nađe, sve to pojačava -objasnio je poznati astrrolog.

Te ja na to dodao i da sve zavisi od nas kako ćemo na taj događaj gledati , ali i u kojem životnom dobu se nalazimo. Astrolog također tvrdi da će ovaj datum dobro uticati na ljude koji su rođeni u znaku Riba. On je istakao da Ribe imaju drugačiju realnost i stvarnost ovog sveta , te da su one kao Vodolije saovog sveta , one su u prolazu. Više o tome pročitajte ovde.