Posljednjih nekoliko mjeseci , veliku životnu dramu proživljava naša poznata pjevačica Tanja Savić , koja je u sve lošijim odnosima sa svojim suprugom koji je odveo njihovu djecu u Australiju i Tanja nije nikako u mogućnosti da ih vidi , a on ne želi da ih dovede u Srbiju.

 

Kada je pandemija korona visusa bila na početku , Tanja je sa svojom suprugom i djecom bila u Srbiji , a onda je njen muž predložio da on i djeca odu u Australiju jer je smatrao da je tamo sigurnije zbog zaraze , a Tanja je neko vrijeme ostala u Srbiji jer je imala poslovnih obaveza.

Od tada je prošlo šest mjeseci , i Tanja nije više nikao vidjela svoje sinove. U posljednje vrijeme Tanjin suprug odbija sve njene pozive , pa pjevačica više nema mogućnost da djecu vidi ni preko video poziva. To samo potvrđuje da su Tanja i njen muž u stvarno lošim odnosima. Od izvora bliskog Tanji , smo saznali da je ona kontaktirala srpsku policiju , te je tražila da se pronađe neko rješenje , jer ona zbog pandemije još uvijek ne može da napusti Srbiju , pa je čak i prijavila da su njena djeca na neki način oteta , te da ih neće tek tako prepustiti suprugu , i da će se za njih boriti do samog kraja.