Kao što i sami znate, već dugo vremena se priča o Tanji i njenom mužu, kao i njihovoj zajedničkoj djeci. Tanja Savić je nekoliko puta imala priliku pričati o tome, ali nikada nije otkrila pravu istinu. Naime, ona je govorila kako je njen muž morao odvesti djecu u Australiju zbog korona virusa, te da su djeca tamo mnogo sigurnija.

 Jučer je na raznim portalima počela kružiti informacija da je Tanja odlučila reći pravu istinu. Kao što i sami znate, svi sa estrade su pod stalnom lupom medija, ali i javnosti. Mnoge osobe zanima njihov privatni zivot. Tanja Savić u poslednje vrijeme proživljava veliku životnu dramu, te je iz dana u dan u lošijim odnosima sa svojim suprugom. Tanja više nikako nije u mogućnosti da vidi svoju djecu, a sada ih ne može ni čuti.

 Naime, prvo se radilo o tome da njen suprug i djeca odu u Australiju zbog koronavirusa, jer je on smatrao da je tamo mnogo sigurnije, dok je Tanja morala ostati u Srbiji zbog posla i raznih obaveza koje su je čekale. U početku se to Tanji činilo kao dobra ideja, te se sa svojim suprugom dogovorila da se svi vrate u Srbiju čim se situacija smiri. Od tada je prošlo već pola godine, te Tanja više nije mogla vidjeti svoje sinove, a u poslednje vrijeme njen suprug odbija svaki poziv. Pjevačica više nije mogla podnijeti ove stvari, te je odlučila o svemu progovoriti. Naime, ona se oglasila i na svom Instagram profilu gdje je objasnila cijelu situaciju. Mnogi sa estrade su sada na nogama, a medju prvima je podrzala Seka Aleksić, te se i ona odlučila oglasiti povodom Tanjine situacije. Niko nije mogao podržati njenog supruga, i niko ne može shvatiti kako je mogao odvojiti djecu do svoje majke.