U nastaku današnjeg članak donosimo vam jednu jajko zanimljivu priču , tačnije ispovest , koju je jedna devojka iz Beograda odlučila da ispriča. Naime , radi se o tome da je ona radila čak 4 godine u Dubaiju u privatnom Haremu , a u Beograd se vratila krajem 1995 godine, a i dan danas živi na Novom Beogradu. Kako je tad istakla prvih dana joj je bilo jako dosadno , a onda je jednog dana došao stražar , koji joj je predlžio da odu u malo dužu šetnju :

“Nakon dvadesetak metara hodanja stazom ušli smo u neko žbunje, kao u tunel. Bila je prijatna hladovina i nakon nekoliko desetina metara skrenuli smo desno, pa opet levo. Ispred nas je, kao iz raja, izronio predivan bazen. U bazenu je bilo najmanje 20 dvojaka, i nije mi bilo jasno šta sam ja tu radila?”, kaže ova Beograđanka. Dakle , ona je tada u bazenu upoznala jednu Holanđanku , sa kojom je pokrenula priču , te joj je ona ispričala da je tu već dve godine . Odmah joj je rekla da ne pomišlja da pobegne , jer to nikome do sada nije uspelo. ”Jesi li bila kod Gospodara?”, upitala me jedno popodne na bazenu moja prijateljica Holanđanka. Kad sam joj rekla da nisam samo se smejala, odbijajući da govori detalje.

Pošto sam sa njom postala vrlo bliska, osećala sam da je osoba od poverenja. Upitala sam je koliko često ostale devojke odlaze u odaje čoveka čije smo vlasništvo.” Ona je rekla da se tamo jako retko ide, a onda je jedan dan stražar rekao da se spremi i da ide kod gospodara. “Nikada u životu nisam videla toliki krevet. Tamo su bile dve devojke koje su se mazile međusobno. Gledala sam oko sebe, a onda začula da se levo od mene otvaraju vrata. Pogledala sam i videla čoveka kojeg sam odmah prepoznala. Bio je to onaj gospodin koji me pre više dana, kada sam prolazila parkom, pozvao i kojem sam prilično drsko odbrusila da me ostavi na miru. Bila sam kao paralizovana. To je, dakle, moj Gospodar”, ispričala je Beograđanka.