U nastavku današnjeg članka donosimo vam jednu zanimljivu temu , a za koju znamo da će vam se svideti , jer verujemo da su mnogi od vas imali itekako ovaj problem . Naime , jasno je da mnogi od nas vole da nose bele patike , te da one itekako estetski izgledaju lepo , ali ono što je zabrinjavajuće jeste da se brzo uprljaju ,te kada izgube svoju bjelinu , to više nije to.

Poznato je i da ljudi na razne načine pokušavaju da ih očiste , međutim ponekad je neke mrlje jako teško skinuti, zato mnogi izbegavaju belo upravo zbog ovog problema. Jasno je i da je leto je nezamislivo bez belih patika, koje su jedan od najprodavanijih modela obuće na svetu. Ali mana im je što one relativno brzo promene boju. Kako smo saznali iz nekoliko izvora , bele patike nikako ne trebate da perete u mašini za veš , jer ih čak i najnežniji program relativno mnogo ošteti , pa se zato preporučuje da se peru ručno. Također , kada su patike u pitanju , a to važi za bilo koju boju jeste da ih sušenje u sušilici dovede do izmene oblika.

Jedna Tik Tokerka je odlučila da za javnost pokaže način na koji ona čisti svoje bele patike , pa je taj video podelila javno , a što je izazvalo veliko oduševljenje mnogih. Za to su vam potrebni pasta za zube i stara četkica za zube i malo vremena. Stavite pastu na četkicu, i dobro istrljajte patike, pa pređite vlažnom krpom kako biste uklonili višak paste. U komentarima nam pišite kako vi čistite vaše bele patike? Link od postupka možete pogledati ovde.