U nastavku današnjeg članka dotaaći ćemo se svetske scene , a na kojoj se nalazi jedan od najpoznatijih tenisera , Novak Đoković. Naime , on je po mnogima jedan od najboljih tenisera , te iza sebe ima dugogodišnju karijeru , međutim, može se reći da je se u poslednje vreme opustio , a sve zbog stava o vakcinaciji proiv korona virusa. Podsećanaj radi , drama je se odigrala na samom početku godine kada je otpustovao u Australiju na odbranu titule na prvom Grand slemu , a koji je o sada osvajao čak devet putaa.

Čak i pored činjenice da je dobio medicinsko izuzeće , on je stavljen u imigracijski pritvor , te je ubrzo nakon toga deportovan. I on je sam se oglasio javno povodom svega što je se izdešavalo , pa je istakao da nije antivakser ali da strogo pazi šta unosi u svoje tijelo i misli da mu vakcina nije potrebna. Naime, kako sznajemo , on zbog toga neće moći ni da učestvuje na US openu , jer svi koju ulaze u Ameriku moraju biti vakcinisani , dok je već izgubio mesto na ATP listi. 

Nedavno je i njegova majka gostovala u jednoj emisiji , gde je istakla neke detaje Novakovog života u koje mnogi nisu upoznati. Tom priliko je ispričala da kada je se on rodio , kada ga je babica donela prvi put u sobu , prepoznala ga je jer je bio baš taman , te je jedini imao povoj na glavi , te se ujedno drao kao magare. Od samog rođenja je bio grlat i tvrdoglav, a takav je i dan danas a Dijana je otkrila i da joj muž Srđan nikada nije oprostio što se Novak nije rodio u horoskopskom znaku Bika, nego je prešao u Blizance.