Srbija je do sada pokazala da ima neke veoma jake glumce u našem regionu, te je ovih svih godina pokazala mnogo talentovanih glumačkih imena koje već sada imaju razni broj tv uloga i jedna od njih je Mirjana Karanović za koju su mnogi ljudi rekli da je samo ljepša kako stari i da postaje atraktivnija s vremenom.

Mnogo je aktivna preko društvenih mreža i tu često zna objavljivati fotograifje gdje pokazuje kako to izgledaju njeni treninzi za vitko tijelo.

Mirjana je i poznata kao osoba koja ima jak stav oko raznih stvari pa i uvijek brani ono u što vjeruje, bez da mari da li nekome to njeno razmišljanje smeta ili ne smeta. Prije par godina je Mirjana bila u žiži interesovanja zbog toga što je ušla u vezu sa jednim svojim kolegom, a to je bio glumac iz Bosne i Hercegovine koji je čak 20 godina mlađi od nje.

On se inače zove Ermin Bravo, pa su oni u romansu uplovili kada su zajedno bili na jednom pozorišnom projektu u Sarajevu gdje je Mirjana došla kao gostujući glumac.

Ono što je bila zanimljiva stvar u tome jeste što su oni glumili ljubavnike u tome, a očigledno je bilo i da se ta predstava prenijela u pravi život jer su se kroz kratko vrijeme od tog aoni počeli samo češće viđati.

Ta se predstava pokazala kao da je pravi hit i uvijek je bila potražnja za više karata, pa su onda oni zajedno odradili još par projekata, ali pored te činjenice da njihova nije opsstala, oni su ostali u odličnim odnosima, te su rekli da se raduju uvijek zajedničkim projektima.