Posljednjih mjesec dana na cijelom Balkanu se dešavaju samo loše stvari, a rubrika crne hronike je svakako najčitaniji segment svakog portala. Miš jednostavno krene na ubistva, silovanja i ostale gnusne stvari, a ono što je u posljednje vrijeme itekako simptomatično je to, da su načini na koji su neke osobe smaknute jednostavno lede krv u žilama. 

I maloljetni su u posljednje vrijeme na udaru, a stvari su itekako se otele kontroli, kada vidimo načine na koje djeca nagrebuse. U ljeto prošle godine smo imali slučaj kada je u Srbiji pred očima roditelja na samo par metara su se utopila dvojica sinova od 5 i 7 godina. Cijela Srbija je tada osula paljbu na roditelje, koji su dozvolili da se djeca utope pred njihovim očima. 

Jučer, opet jako loše vijesti iz Srbije, kada je u sopstvenom dvorištu izujedan do smrti dječak koji ima samo 4 godine. Što je najgore ženka i mužjak rotvajlera su u vlasništvu njegovih roditelja, koji jednostavno ne znaju šta se desilo u mozgovima pasa da izujedaju dječaka sa kojim su se igrali skoro svaki dan. Majka M.B iz Sente je jučer ujutro još svome sinu čestitala rođendan, ne sluteći šta će se desiti tog poslijepodneva. 

Dečak D.B je izujedan u predjelu stomaka sinoć oko 20 sati,a na putu do novosadske bolnice je na žalost preminuo. Psi su odmah izuzeti od porodice na uspavljivanje, a policija još uvijek radi na rasvjetljavanju cijelog ovog nesretnog slučaja.