U današnjem članku vam donosimo jednu priču iz Srbije , koja otkriva kakve sve nevjerovatne stvari se mogu naći u unutrašnjosti bojlera kojeg svakodnevno svako od nas koristi. Naime , poznato nam je svima da je osnovna namjena bojlera da nam ugrije vodu , koju ćemo poslije koristiti za kupanje , pranje suđa ili veša.

 

Međutim , kada dođe do kvara bojlera , tu su majstori da taj kvar lako riješe , jer obično biva tako. Ali , ako godinama niste skidali poklopac od bojlera , a došli ste u situaciju da morate iz nekog razloga da ga skinete , vjerujemo da bi većina doživjela istu stvar , kao i ovaj čovjek.

Njegovo ime je Slađan Ilić , i on živi u Pančevu. Naime , Slađan je odlučio da bez majsttora popravi svoj bojler , jer je smatrao da kvar nije veliki , odnosno samo je htio da promijeni grijač , koji je dotrajao. Kada je odvrnuo poklopac na bojleru , iz njega je počela da izlazi smeđa smjesa , koja je izgledala kao iz nekih horor filmova. Slađanu ovo nije prvi put da popravlja grijač na bojleru , ali mu se nikada nije desilo , da u bojleru bude ova smjesa kao sada.