Danas ćemo pričati o Aleksandri Prijović, koja iako je sezona nastupa otvorena, ona se ipak malo povukla.

Nastupala je samo kada ju je pozvala Ceca Ražnatović, kako bi bila specijalno iznenađenje večeri na proslavi rođendana njene kćerke Anastasije.

Vrlo malo ljudi ustvari zna da Anastasija Ražnatović jednostavno obožava Aleksandru Prijović i to joj je ustvari bio i najljpši rođendanski poklon koji je mogla da dobije, tako isto ona i Filip uskoro planiraju i odlazak na ljetovanje, ali ovaj put bez Lepe Brene, koja ih je nedavno prevarila.

Dakle, ona im je ponudila ljetovanje u Dubaiju a sve ona pokriva a da bi se na kraju ispostavilo da je ona platila samo avionske karte.

Skupi hotel koji košta 1700 eura na noć, platili su oni sami sebe, a Lepa Brena je još jednom pokazala da je najveća škrtica na cijeloj estradi. Aleksandra Prijović je za vrijeme pandemije korona virusa u posljednjih godinu dana nije skoro nikako radila, ali je izašla u susret Grandu, onda kada je poslala članica žirija emisije Nikad nije kasno.

Tada je imala neuobičajenu scenu, kada je morala i da zaplače, kada je jedna takmičarka iz Tuzle iz Bosne i HErcegovine ispričala svoju tužnu životnu priču. Ona se poslije razvoda preselila u Zvornik, dok je sin pripao ocu koji živi s njim sada u Crnoj Gori. Zbog toga se samo viđaju jednom u godini dana.