Srbiju je prije nekoliko dana potresla vijest o gubitku još jednog mladog života. Naime , desilo se to , da je jedna mlada žena sebi oduzela život. Milica Jkaovljević , koja je imala samo 20 godina , pronađena je mrtva u svome dvorištu , a samoubistvo je izvršila vješanjem ispred kuće , u kojoj je živjela sa svojim suprugom Jovanom , i njihovim trogodišnjim sinom.

 

Prijavu o njenom samoubistvu je napravio njen muž , te izjavio kako je njegova supruga nestala , te da mu je ostavila poruku od samo dvije riječi „Zbogom bebi“. Krenula je potraga , i našli su nesretnu Milicu obješenu u dvorištu njihove kuće.

Naime , mnoge osobe koje su poznavale Milicu su na društvenim mrežama ostavljale posljedne pozdrave , a Jovan je skrhan od boli svakodnevno objavljivao tužne pjesme , stihove , kao i poruke kajanja. Međutim mnogi ljudi koji ih poznaju , misle da je Jovan kriv za njenu smrt , zbog toga jer ju je varao , a neki su sa optužbom išli u krajnost , te smatraju da je Jovan lično ubio Milicu. Oglasio se i Milicin otac koji tvrdi da je Jovan kriv za njenu smrt.