U nastavku današnjeg člankaa, jedna jaako zanimljivaa priča, koja će vjerujemo vas jako zainteresovati, kada vidite o kome se zapravo radi. Predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić je uvijek bio jako zanimljiv svim mkedijima u regiji, a to se posebno odnosi na Srbiju. Tamo ima jaako puno “neprijatelja” i ljudi koji gaa ne vole, pa ovakve i slične vijesti jedva čekaju da pročitaju ili čuju. 

Vjerujemo da svi znate da čovjek koji se nalazi na čelu jedne države, je uvijek jako zaaposlen i redovno ima jako maalo vremena za sebe i za svoj život. Međutim, Aleksandar Vučić je pokazao da i na tome plaanu, uvijek imaa kalkulacijaa i voli da računa na svoju budućnost. Tako je shvatio da neće cijeli život biti predsjednik Srbije, tako da je krenuo sa ulagaanjem u sebe. 

On je jako veliki zaljubljenik u sport, a jako se dobro zna da osim fudbala obožava i košarku, koju je jaako dugo trenirao, aali je zbog povrede meniskusa ipak morao da batali karijeru. Zato je prošle godine upisao i fakultet, da bi kada ga završi mogao da bude i košarkaški trener. Mnogi su ovu vijest dočekli sa skepsom, a prije par dana se predsjednik Srbije pohvalio sa svojom prvom desetkom. 

Međutim, korisnici društvenih mreža su otišli toliko daleko da su pronašli njegov indeks, i našli su datum kada je u nedelju dobio 105 od mogućih bodova iz jednoga predmeta. Ivana Maric je tako napisala: Kada je mogao Milošević imati 100% dobijenih glasova, onda može i Vučić dobiti 105, od mogućih 100 poena. Vašaa mišljenja?